Partnerë transporti të bëheni – tek HANSETRANS ose STADTBOTE.

Ne ofrojmë nga Grupi i Kompanive HANSETRANS në kërkim të shoferëve të pavarur transportues që dëshirojnë të bashkëpunojnë si partnerë të transportit me ne. Kjo do t’ju ndihmojë të zgjeroni biznesin tuaj të transportit ekzistues ose si partnerë transportues të HANSETRANS, do të ndihmoni të krijoni një biznes të ri transporti dhe kështu të arrini në pavarësinë tuaj. Në këtë drejtim, në HANSETRANS si partnerë transportues, ne po kërkojmë sipërmarrës të flotës së automjeteve në fushën e logjistikës për divizionet tona HANSETRANS (mobilje transporti, transporti i mallrave dhe transporti i shtëpisë) si dhe STADTBOTE (shërbim kuryerësh).

Transportpartnereve tanë u ofrojmë një partneritet të barabartë dhe avantazhe reciproke. Në përgjigje të gamës sonë të gjerë të shërbimeve, që nga transporti i plotë për të mbërritur në transportin lokal të mallrave dhe shërbimet rajonale të kuryerit, ne gjithashtu po kërkojmë sipërmarrës të transportit të çdo lloji: nga sipërmarrësi me vetëdëshirë dhe me vetura të tyre, deri te pronari i flotës me disa kamionë ose me skuadrën e tij të montazhit.

Nëse jeni në kërkim të një partneriteti transporti, atëherë HANSETRANS është pikërisht ajo që kërkoni. Nga pronarët e flotave deri te mbështetja për të arritur në pavarësi, në HANSETRANS besojmë në një partneritet produktiv dhe afatgjatë me avantazhe për të dy palët!

Pse të bëheni partnerë transportues të HANSETRANS ose STADTBOTE?

Nëse si sipërmarrës transportues me vetëdëshirë dëshironi të bëheni partnerë transportues të HANSETRANS ose STADTBOTE, ju do të keni kontrollin e plotë mbi atë që dëshironi të arrini në bashkëpunim me ne. Suksesi është në dorën tuaj – edhe nëse jeni një sipërmarrës i vetëdëshirë me një makinë personale. Kjo vlen natyrisht edhe për sipërmarrësit e transportit në fushën e logjistikës me flotë makinash të tyre ose skuadra të tyre të montazhit. Së bashku, do të krijojmë vlera shtuar për avantazhin reciprok.

Zwei Männer sitzen auf der Ladefläche eines Lastwagens mit Kisten und arbeiten als Transportpartner zusammen.

Avantazhet për partnerët transportues të HANSETRANS

 • Pavarësi financiare
 • Potenciali i shitjeve është rreth 100.000 €* në vit për çdo mjet të përdorur në një javë 5-ditore
 • Rritja e flotës është e mundur që në vitin e parë të bashkëpunimit
 • Struktura e gjerë e klientëve siguron një nivel të vazhdueshëm të punësimit
 • Punët e porositura trajtohen në mënyrë profesionale nga HANSETRANS
 • Porosive mund të bëhen lehtësisht përmes aplikacionit elektronik
 • Paguhen në mënyrë të rregullt paga për shërbime transporti çdo javë ose gjysmë muaji
 • Asnjë rrezik nga humbja e pagesave

* Varet nga ngarkesa ose numri i personave në mjetin e përdorur dhe nga ditët e punës së tij.

Ekzistenca si partner i transportit në HANSETRANS

Ne në HANSETRANS jemi gjithmonë të hapur për njerëzit me dëshirë për të bërë biznes. Guxoni të hyni në botën e biznesit si partner me HANSETRANS pranë jush dhe ndiheni të sigurt në hapat e para në biznes. Ne do t’ju ndihmojmë si partnerë në këtë rrugë dhe do të jemi pranë jush me këshilla dhe përkushtim.

Sevdaja tëndë për një bashkëpunim si partner i transportit me HANSETRANS është e çmuar për ne.

Ne mund të ofrojmë një gamë të gjerë të shërbimeve dhe avantazheve në një partneritet të mirëfilltë dhe afatgjatë, siç janë:

 • Një bashkëpunim produktiv dhe afatgjatë me një partner të besueshëm në fushën e transportit
 • Një gamë e gjerë e shërbimeve transporti dhe mundësive të biznesit në një vend të vetëm
 • Mundësi për rritje të biznesit dhe marrjen e kontratave të reja në bazë të një strukturi të aftë logjistike
 • Një ekip i kujdesit të klientëve për të ndihmuar me çdo çështje të mundshme
 • Një platformë teknologjike inovative, siç është aplikacioni jonë mobil, për një punë të lehtë dhe efikase
 • Përfitimet e punës së pavarur, duke përfshirë një ndërmarrje të vetme dhe rregullime të tjera të tatimit të ndërmarrjeve
Ein grüner LKW, der als Transportpartner fungiert, parkt vor einem Gebäude.
Ein Mann steht neben einem LKW mit der Aufschrift „hansetrans“, stellvertretend für einen Transportpartner.

Çfarë duhet të keni me vete për të aplikuar si partner transportues në HANSETRANS:

Në fillim, gjithçka fillon me një dëshirë të pashembullt për sukses. Natyrisht, për të bërë karrierën si partner transporti i HANSETRANS si transportues i pavarur, ka nevojë edhe për disa kushte profesionale dhe personale që duhet të plotësohen paraprakisht. Këto kushte përfshijnë:

 • Themelimin e një biznesi
 • Lëndësimin e vlefshëm të klasave B, C1, C1E, CE ose C
 • Mendim dhe veprimtari të biznesit

“Unë kam filluar me një kamion transporti dhe pastaj pas pak kam blerë makinat e tjera. Sot kam disa kamionë në klasa të ndryshme peshe dhe dhjetë punëtorë që punojnë në ekip. ”

Lal Chand, nga viti 2009 deri më sot, unë jam një biznesmen në HANSETRANS Möbel-Transport GmbH, fillova në STADTBOTE në vitin 2002.
Ein Mann steht neben einer Transportbox mit der Aufschrift „hansetrans“ als Symbol für einen zuverlässigen Transportpartner.

Procesi i aplikimit

Aplikoni tani!

Zgjidhni ju lutem: